mr. F.Y. (Femke) de Reus

Advocaat


In mijn vrije tijd ben ik met meerdere paarden actief in de paardensport. Vanwege mijn affiniteit met paarden heb ik mij in mijn werk gespecialiseerd in het hippisch recht.

Door mijn affiniteit met paarden kunt u bij mij als 'paardenadvocaat' in uw eigen paardentaal uw verhaal doen. De paardentermen zijn mij niet vreemd en dat is voor u wel zo prettig.

Maandelijks publiceer ik een hippisch recht artikel op de website www.startlijsten.nl Daarnaast geef ik regelmatig lezingen op het gebied van hippisch recht.

Ik heb zowel in de provincie Drenthe, Friesland en Groningen gewoond en ben te omschrijven als een nuchtere noordeling, die met beide benen op de grond staat.

Als enthousiaste, gedreven advocaat heb ik ervoor gekozen om mijn eigen pad te kiezen met mijn eigen advocatenkantoor, waar ik mijn visie op de moderne advocaat volledig tot ontwikkeling kan laten komen.

Als advocaat probeer ik u als cliënt het volgende te bieden:

  • Gespecialiseerde rechtshulp;
  • De behandeling van uw dossier stem ik op uw belangen en wensen af;
  • U ontvangt een eerlijk en open advies over uw juridische positie en de kosten;
  • Goed voor u bereikbaar te zijn;
  • Uw dossier doelgericht en adequaat te behandelen;
  • Altijd gunstige tarieven te hanteren;
  • Een goede vertrouwensband met u op te bouwen.

Het recht zie ik als een uitdaging. Net dat beetje extra voor de cliënt bereiken geeft een enorme kick! En het leuke aan het recht is verder dat je als advocaat nooit raakt uitgeleerd, althans niet als je vooruit wilt en goede resultaten wilt behalen.

Zowel tijdens mijn studie als naast mijn werk heb ik meerdere malen als voorzitter in een bestuur plaatsgenomen. Momenteel ben ik lid van diverse netwerken zoals de Junior Kamer (JCI) te Assen en Ondernemend Assen.